STOCKHOLM FASHION WEEK PART 2

Plåtade lite outfit bilder tillsammans med Tess mellan visningarna.

Snapping outfit pictures with Tess in between shows. 

Swedish Fashion Talent visningen bestod av 4 olika designers. Här visade Dailyroutine sin kollektion, jag hade gärna velat ha denna kavaj. De skulle nog fungera bra då manliga lite oversized kavajer känns helt rätt i höst.

The Swedish Fashion Talent show included 4 different designers. This was Dailyroutine showing their collection, I love this blazer. 

Tess var så snygg i sin färgglada outfit, ibland önskar man allt att man vågade lite mer färg.

Tess looked amaze in here colorful outfit, sometimes I wish I dared to wear more color.  

En favorit look from Valerie visningen.

One of my favorites from the Valerie show.

Hann även med lite möten, här var jag på besök hos DAY i deras fina showroom.

Meetings at the DAY office. 

Sista visningen för dagen var House of Dagmar. Älskade deras visning, ville ha i princip allt.

The last show of the day was House of Dagmar. I loved their collection and wanted like every single piece. 

Det var de sista bilderna från Stockholm Fashion Week. Jag är nu tillbaka i New York och förbereder mig inför Fashion Week och ett par fullspäckade dagar. Det ska förstås bli så kul och ni kan följa med på Instagram. Nu ska jag äta lite lunch och sedan försöka städa och få lite ordning i lägenheten inför ett kommande projekt. Hörs senare! x

That was the last pictures from Stockholm Fashion Week. I’m back in New York and currently preparing for NYFW and a busy couple of days. It’s going to be a lot of fun and you can follow along on my Instagram. Now I’m going to make some lunch and try to clean up and organize in the apartment for an upcoming project. Talk later! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vart är kavajen från?

  2. Hej Felicia! Du är så inspirerande och din stil är on point. Undrar därför om du har lust att lägga upp några höstskor du tycker är fina? Man vill ju fortsätta kunna ha snygga kostymbyxor och jeans men vara varm om fötterna. Hur kombinerar man detta?

    Tack för bra blogg <3