FAVORITE PATTERN FOR FALL

Wearing: 
Skirt – Zara (similar – here)
Shirt – Zara
Shoes – Ash
Bag – Chanel

En look från första dagen av New York Fashion Week. Alltså, hur fin är inte kjolen? Så glad att jag hittade den inne på Zara, det är redan en favorit i garderoben. Kommer helt klart att styla tillsammans med tjockare tröjor och stövlar då det blir lite kyligare utomhus. Är väldigt trött just nu och har skavsår på hela fötterna efter två fullspäckade dagar av events, luncher och visningar. Det är så klart superkuuul så ska inte klaga! Nu måste jag stänga ner för ögonen vill inte vara vakna längre, vi hörs! x

____________

My look for day one of New York Fashion Week. How pretty is this skirt? I’m so happy that I found it at Zara, it’s definitely a new favorite of mine. I can’t wait for the weather to get a bit colder, so I can wear this one with a knitted sweater and boots, yum. Anyhow, I’m so tired right now and I got some bad blisters all over my feet. I’ve been running around for two days to different events and shows, it’s tiring but very fun as well! Now it’s time for bed, can’t keep my eyes open… Later babes! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. It’s such a cute skirt!! Perfect with those shoes! I have a similar one on order, I hope it arrives this week, I want to be wearing it already!!
    xx Jenelle
    http://www.inspiringwit.com

  2. Estefania Labella

    You are beautiful and i love tour style!!!!I am from spain.Andalucía.Jaén.I follow you since 2010 aproximately 🙂 I always your best fan.haha!kisses

  3. Vilken storlek är det på din väska? Den är perfekt!