HELLO FROM SUNNY LA

I’m wearing Mango sweater (here), Gucci shoes and my favorite bag from Chanel.

Första dagen i L.A spenderade vi i West Hollywood. Första stoppet blev så klart Alfred Coffee som är en favorit. Denna gången testade jag en ny variant som hette BHH, det var matcha blandat med någon rosa dryck men jag föredrar helt klart en vanlig matcha latte. Jag hade på mig min nya supermysiga stickade tröja från Mango, egentligen var det nog för varmt för stickat men jag ville så gärna ha denna på mig. Jag är ju inte jättemycket för färg men jag försöker mig på lite mer färgglatt. Vi promenerade även lite längs Melrose och hann även med lite shopping inne på Reformation och lite lunch på Zinque. Jag älskar verkligen denna stad, känner mig så lugn och hemma! x

____________

We decided to go to West Hollywood for our first day in LA. We drove to Melrose place and stopped at Alfred Coffee to get some matcha. This time I tried their new drink ”The BHH”, it was matcha mixed with a pink drink. It was ok but I definitely prefer my regular matcha latte! I wore my new cozy sweater from Mango, it was probably way too hot for a big knitted sweater but I really wanted to wear it haha. I’m trying to get myself to wear some more color, I’m not used to it but I kind of like it. We also had time to walk on Melrose, did some shopping at Reformation and had lunch at Zinque. Such a good day, I love L.A and it just feels like home! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Ser sååå härligt ut. Har inte varit i LA men planerar att åka dit snart. Skulle vara kul med en LA- guide:)