FALL FAVORITES

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Lite höstfavoriter, som vanligt blev det inte mycket färg men mycket bra bas. Glitterskorna är så coola, de känns så rätt i höst, lite Chanel inspirerande. Det är verkligen sommarvärme här i Los Angeles men jag ser faktiskt fram emot att klä mig i stickat och lite mer höstkläder. Imorgon åker jag hem igen vilket är tråkigt eftersom jag verkligen älskar att vara här men ska bli skönt att få spendera lite tid hemma efter några hektiska veckor. Nu har vi ju även fått lite ordning och fint i lägenheten så de blir mysigt att komma hem till min lilla familj! x

__________

Some fall favorites, not much color but a lot of great basics. I love the sparkling boots, so cool and a bit Chanel inspired. It’s so hot here in Los Angeles but I actually really look forward getting into a new season wearing more fall clothing. I’m going back home tomorrow, I could have stayed much longer just because I looove it here. Oh well, I will be back soon again and it’s going to be nice to get back home and spend some time with my little family! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *