DAILY MAKEUP ROUTINE

Glossier Lip Balm / Laura Mercier Tinted Moisturizer / Glossier Boy Brow / Nars Illuminator / Tarte 12h Blush /  Too Faced Bronzer / Laura Mercier Setting Powder / Urban Decay Setting Spray 

Jag tycker egentligen inte att smink är så jättekul, jag vill att det ska gå snabbt och smidigt haha. Jag föredrar även en naturlig look och inte mycket konstigheter, så tråkig. De här är de produkter som jag använder till vardags, älskar allt. Har testat en del olika produkter men de här är de absoluta favoriterna som används dagligen. Nars Illuminator har jag tipsat om förut men den är så himla bra, ger det absolut finaste glowet. Juste, har även införskaffat en ny necessär, en riktig klassiker! Ni skulle sett vad jag hade innan, typ en rosa nät necessär, inte ok.

______

I actually don’t really like doing my make up, I want it to be quick and easy. I prefer a very natural look and no weird colors, so boring I know. These are my go to products that I use on a daily basis, love all of them. I’ve been trying a lot of different products but these are the ones that really fits me and my skin the best. I’ve been recommending the Nars Illuminator a couple of times now but it’s so amazing, it gives the most beautiful glow. Oh, I also got a new makeup bag, such a classic! You guys should’ve seen what I had before, a pink plastic net bag, not ok.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. always love your make up look! which color did you buy for the nars illuminator and which tarte color is your blush? 🙂 also what are your favorite lip colors? <3

  1. Felicia Åkerström

   Thanks love!
   In the Nars illuminator I use the color Orgasm and in the Tarte blush I use the color Sensual, it’s so pretty.

   Oh, I’m really boring when it comes to my lips haha. I use the glossier original balm dotcom and if I want a little color I use the balm dotcom in cherry haha.

   xx

   1. thank you for the tips! love your blog and style 🙂 xx

 2. could you do an apartement tour post about your flat in nyc?:)

  1. Yes please! 🙂

   1. Felicia Åkerström

    I will 🙂 !!

    xx

  2. Felicia Åkerström

   Yes I’ll do that 🙂