LUNCH IN VENICE

Så här såg det ut då vi var och åt lite lunch på ett nytt ställe i Venice. Det var helt okej, jag har redan så många favoritrestauranger i LA att det är svårt att slå dom. Men det var i alla fall kul att testa, jag kommer säkert att komma tillbaka igen. Jag åt en smoothie bowl och delade på en avocado toast, vad annars haha?  Kom som sagt hem till New York för några dagar sedan och har sedan dess legat hemma i sängen med migrän. Det kom inte alls lägligt eftersom jag har en hel del att göra, men vad ska man göra? Nu har jag vilat hela veckan och börjar äntligen känna mig bättre igen! Hoppas att allt är bra med er, vi hörs senare med mer bilder från L.A resan. x

________

Some pictures from the other day when we tried a new lunch spot in Venice. It was ok but I feel like I’m hard to impress since I already got all of my favorite places in LA. I had the smoothie bowl and shared the avocado toast, what else haha? It was fun to try and I will probably be back, but if you’re visiting for a shorter time there are other restaurants that I think is better. Anyway, I got back to New York a couple of days ago but have unfortunately been home with the worst migraine. I’ve been spending all week in bed which haven’t been fun since I have a lot of work to do. Oh well, at least I’m finally starting to feel better again, talk later guys! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *