WELCOME TO MY HOME

Välkommen till vår lilla New York lägenhet. Vi har inte känt att det har vart värt att gå all in och inreda denna lägenhet eftersom vi planerar att flytta härifrån. Målet har alltid vart L.A och då har de känts lite ovärt att spendera mycket tid och pengar på något som man vet är tillfälligt. Däremot så vill man samtidigt ha sin trygga punkt och ett mysigt hem där man kan gömma sig då denna stad blir lite för mycket. Jag tycker att vi har fått till det ganska mysigt men sen är det svårt att få till den där myskänslan i dessa lite kalla och opersonliga skyskrapor.

Något som jag gillar är vår walk in closet, även fast målet är att ha en som är minst 4 gånger så stor. Vår säng är nog min absoluta favoritplats, vårt täcke är så fluffigt och madrassen är så skön. Mitt senaste inköp är den gråa fåtöljen, jag tycker att den passade så bra in i vårt vardagsrum.. åå blir så glad av den! Hoppas ni tyckte detta inlägg var kul, talk soon! x

___________

Welcome to our little New York apartment. We haven’t really felt like going all in with the interior since the plan is to move to Los Angeles. Spending a lot of money or time hasn’t felt necessary because we know that this apartment is only temporarily. However, we still wanted to have a somewhat cozy home and a place to hide when this city gets a bit too intense. I’m happy that we managed to create a homey feeling even if I think that these skyscrapers are a bit cold and impersonal. 

My favorite is the walk in closet but the goal is to have one 4 times as big haha. My absolute favorite place is our bed, I always like to stay in there a little bit too long. My latest purchase is the grey chair, I think it looks so great in our living room. It makes me happy just to look at it. I hope you guys liked this post, talk soon! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer

 1. Så snyggt och mysigt 😍
  Kul att äntligen få se på bild

 2. Så mysig lägenhet!!! Gillade verkligen de här inlägget. Kram

 3. Jättefint!

  1. Felicia Åkerström

   Å tack så mycket!!

   xx

 4. Vilken drömlägenhet! Utsikten över alla skyskrapor! Jättekul att se hur ni har det hemma 🙂

  1. Felicia Åkerström

   Tack så mycket, jaa utsikten är ju kanske de bästa med lägenheten 🙂 vad kul att du gillad det!

   xx

 5. Sååå fint! Och så spännande att få flytta tvärs över landet till LA! Lycka till med allt 🙂

  BTW, hur gick det med dina studier? Läste inte du fashion something?

  Kul att följa dig genom bloggen!
  xo

  1. Felicia Åkerström

   haha ååå men ja, där är ju jag. Så kul, tack så mycket 🙂

   x

 6. Yay, thank you so much for sharing! It looks very cozy and how cute is Penny <3

 7. Hello,
  I love your bed. Where is it from?

  1. Felicia Åkerström

   Hi!

   It’s from West Elm 🙂