TBT MINI MOON

Har lite glömt bort alla bilder från vår mini moon, så tyckte att det passade bra med en liten throwback idag. Det här var en av de bästa platserna som vi besökte, restaurangen heter Chèvre d’or och ligger i den lilla magiska staden Èze. Om ni åker hit under högsäsong så måste ni boka bord i förväg, vi bokade vårt lite mer än 1 vecka innan vi kom dit. Jag tror aldrig att jag har vart på en sådan vacker plats någonsin, att sitta och äta lunch och blicka ut över havet är så rogivande. Efter lunchen satte vi oss på andra delen av restaurangen och drack drinkar och åt pannacotta. Jag ville liksom aldrig lämna detta ställe, så drack och åt så sakta som jag bara kunde haha. Är så glad att jag fått uppleva detta ställe tillsammans med mannen i mitt liv!! x

________

I kind of forgot about all the pictures from our mini moon, so I thought this was the perfect time to post a little throwback. This place is by far one of my all time favorite places, the restaurant is called Chèvre d’or and is located in the little village Èze. If you go here during peak season you definitely need to make a reservation, we made ours almost 2 weeks in advance. I don’t think I’ve ever been to a restaurant as beautiful as this one, eating my fresh grilled fish looking out over the ocean was so relaxing. After the lunch we decided to stay to have some drinks and dessert, they had the best pannacotta. I never wanted to leave, I ate my food as slow as I could haha. Anyhow, I’m so happy I got to experience this place together with the man of my life!! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Hej! Var är din fina klänning ifrån? Kram

  1. Felicia Åkerström

   Hej!

   Den kommer från Mango, finns nog dessvärre inte kvar då jag köpte den i somras.

   Kram

 2. Vart kommer din underbara klänning ifrån?<3

  1. Felicia Åkerström

   Köpte den i sommras på Mango 🙂

   xx

 3. I love the post! Where are your shoes from?

 4. Hi! where is your dress from? Thank you!

 5. where is your dress from?? i LOVE it