WHEN FALL FEELS LIKE SUMMER

Wearing:
Dress – Whowhatwear Collection (here)
Shoes – Whowhatwear Collection (here)
Bag – Whowhatwear Collection (here)
Jacket – Na-kd (here) on sale!!
Earrings – Oscar de la Renta

Hur härligt är det inte då man kan ha klänning oktober, heja! Känner mig lite ambivalent, är glad för att det är sol och varmt men tjatar även om hur mysigt det är med hösten. Hur som, hur fin är inte denna klänning? Jag trivs verkligen i denna längd på klänningar och kjolar, perfekt då man vill känna sig lite fin till vardags. Slängde över min jeansjacka på axlarna eftersom jag som vanligt var rädd för att frysa, de hade ju egentligen inte alls behövts. Vill även passa på och tipsa er om att denna jackan finns på rea just nu, så bra pris för en himla bra jacka som alltid fungerar. Happy Friday, ha en underbar helg! x

____________

I just love the fact that I’m still able to wear a dress outside, yay! At the same time I feel kind of  ambivalent, I’m happy because it’s sunny and warm weather but at the same time I’m obsessed with knits and I’m over consuming tea. Oh well, I love the length of this dress, it’s perfect for a more dressed up every day look. I wore my denim jacket on top just because I hate being cold… but I obviously ended up being way too warm instead haha. This jacket is definitely a favorite of mine and it’s now on sale(!!) such good price for a jacket that you can literally wear with everything! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Vart är dina solglasögon ifrån? Kram

  1. Felicia Åkerström

   Köpte det på en marknad i Santa Monica 🙂

   kram

 2. I really love your shoes! The style is giving me major Celine vibes. Gorgeous outfit.

  Adrianna xx | http://mimamochi.com/