WEDDING – FIRST LOOK

Jag kan äntligen visa er bilderna från vårt bröllop, det kändes som allting gick så fort och jag har inte hunnit med att berätta om de för er. Dessa bilderna var tagna under vår ”first look”, vi gjorde oss i ordning i olika rum och spenderade morgonen på olika håll. Jag var tillsammans med mina bridesmaids, min mamma och farmor och H var tillsammans med sina groomsmen. Då jag var klar med mitt hår och smink så sa Jamie (vår koordinator) att det var dags för vår ”first look”.

Bara så ni vet, H och jag är verkligen sämst på att hålla hemligheter från varandra, han berättar alltid om sina överraskningar eftersom han blir så exalterad haha. Jag berättar alltid allt för honom och vill alltid höra hans åsikt eftersom att han har de bästa svaren och är min absolut bästa vän. Så med det sagt, så kan ni kanske förstå att jag var tvungen att visa honom klänningen innan bröllopet. Han såg den aldrig på men jag visade bilder från mina fittings. Hur som, det var fortfarande ett väldigt speciellt ögonblick och jag var faktiskt lite nervös. Jag gick ut från en liten dörr och till vänster där han stod med ryggen mot mig. Jag la min hand på hans axel och han vände sig om, som ni ser på andra bilden så fick jag försöka mitt bästa för att inte börja gråta hysteriskt haha.

Då han vände sig om kände jag mig inte alls så nervös längre, han får mig alltid så lugn. Det var en väldigt speciell stund men för att vara ärlig så minns jag inte mycket små detaljer. Det var väldigt känslosamt, och de kändes som om att alla nerver, stress och förväntningar försvann. Vi spenderade månader att planera de perfekt bröllopet, att hitta rätt musik, välja den bästa maten, ha de finaste blommora. Men i det ögonblicket, då våra blickar möttes så var det som om vi släppte taget om allt, ingenting annat kändes viktigt längre..
_______________

I can finally share our wedding pictures with you guys. It felt like it all went by so fast and I haven’t really had the chance to tell you guys all about it. These pictures are from our first look, we spent all morning getting ready in separate rooms. I was with my bridesmaids, my mom and my grandmother while H was with his groomsmen. When I got done with my hair and makeup Jamie (our coordinator) told me that it was time for the first look.

Just for your information, H and I are the worst at keeping secrets from each other, he always ruins all of my surprises because he gets too excited and I can’t keep anything from him because I always want to share it all with him, he’s my best friend. Not showing him the dress wasn’t really an option for us, he never saw me wearing it in real life but I showed him pictures from my fittings. Anyway, it was still such a special moment and I was defenitely a bit nervous. I walked out from the door and to the left where he was standing with his back against me. I put my hand on his shoulder and he turned around, as you can see from the second picture I really tried my best not to start crying like crazy.

When he turned around I didn’t feel nervous anymore, he always makes me feel so calm. It was a very special moment, but to be honest I do not remember much of the details. I feel like it was so emotional and a lot of nerves, stress and expectations that just went away (because planning a wedding in France is not stress free). We spent months thinking about the right colors, the right music, food, flowers and so on. I think that this was the moment where we kind of just let go of everything and it felt like nothing else really didn’t matter anymore. I was there and so was he.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Låter underbart som en dröm!:) Du får mig att längta och jag är bara 17 år haha.

  2. Känslan av att vara där var som en dröm, så mycket kärlek. Ni var fantastiska helt underbart magiskt att få uppleva detta i vår liv ❤️