WEHO

Här kommer de sista bilderna från vår lilla LA tripp. Vi hängde lite i West Hollywood som är ett av mina absoluta favoritområden. Promenerade på Melrose, köpte färska bär på en liten marknad, de hade de godaste jordgubbarna jag har ätit på länge. Då vi började bli lite hungriga så körde vi till Zinque, älskar verkligen det stället. Det blev min favorit, tuna tartare tartine, den innehåller tuna, pesto, chips och parmesan ost, allt jag älskar. Så glad att vi redan bokat en ny resa till LA, åker dit i slutet av november tillsammans med H! x

_________

Here are the last picture from our LA trip. This day we decided to hang out in West Hollywood, one of my favorite areas for sure. We walked on Melrose, bought some fresh berries at the farmers market – they had the best strawberries that I had in a while. When we got hungry we took the car and drove to Zinque, love that place! I ordered my favorite, tuna tartare tartine, it’s literally everything that I love combined  together.. tuna, pesto, potato chips and parmesan cheese. I’m so happy that we already have a new LA trip booked, H and I are going back for thanksgiving!! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hej hopp! Älskar din blogg. Fråga bara, du bor ju i usa osv men hur försörjer du dig? Är det via bloggen? =)

  1. Felicia Åkerström

   Hejhej!

   Ååå vad roligt, tack så mycket!! 🙂

   Jaa, jag försörjer mig på mina sociala medier dvs, bloggen + instagram.

   xx