SWEATER LOVE


Wearing: 
Sweater – Here
Skirt – Zara
Shoes & Bag – Gucci
Beret – Here

Hur mysig är inte denna outfit, särskilt min nya stickade tröja! Den är lagom oversize, mysig och har lite större ärm vilket jag tycker är en himla fin detalj. Det känns verkligen som om jag kommer att leva i denna tröja framöver! Eftersom det inte är så kallt än så passade jag på att matcha tillsammans med min rutiga kjol och mina loafers. Kände mig lite fransk igen, alltså får inte nog av det den franska lite chica stilen, hur fint är det inte? Anyway, har haft ett super härligt dygn tillsammans med Hanna i Hamptons, har en del roliga uppdateringar och vi har även försökt få ihop en liten video. Kul va? x

___________

How cozy is this look, I love my new sweater! It’s perfectly oversized, it’s so cozy and has big dreamy sleeves which I think is such a nice detail. It really feels like I’m going to live in this sweater for fall. Since it’s not that cold yet I decided to pair it with my checked skirt and my loafers. I felt a bit French again but I just love the French chic style, it’s so pretty. Anyway, I’ve been spending my latest day together with Hanna in the Hamptons, I definitely have some fun updates coming your way.. let’s just say it might be a video, fun? x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Mikaela Tham

    Vad heter modellen på dina loafers från Gucci? 🙂