THE MAIDSTONE

Vi hade de så härligt på The Maidstone Hotel. Hanna och jag bodde där en natt och det var verkligen så fantastiskt och avslappnande. Så fort som vi klev in innanför dörrarna kände vi oss som hemma, kanske eftersom det är ett svenskt hotell – så kul! Inredningen var precis i min smak och varje rum hade en egen känsla och vibe. Vi spenderade faktiskt större delen av tiden på hotellet förutom då vi lånade cyklar och åkte ner till den lilla staden. De kändes faktiskt lite som om vi inte ville lämna hotellet för det var så mysigt och vi hade verkligen allt som vi behövde. Om ni är på besök i Hamptons så skulle jag absolut rekommendera att besöka Maidstone. Jag tycker att det är de perfekta stället för lite vardagslyx och avslappning. Ta med pojkvännen, din bästa vän eller familjen, det kan inte bli fel! x

__________

Had the best time at The Maidstone Hotel. Hanna and I stayed for one night and it was just so great and relaxing. The best part was that we just felt like home, maybe because it’s a Swedish founded hotel..  The interior was a dream and every room had a different vibe. We actually spent most of the time at the hotel, except from when we borrowed bicycles and went down to the little town. It just felt like we didn’t need to leave because we literally had everything that we needed right there. If you guys are visiting Hamptons I would definitely recommend The Maidstone. It’s the perfect place to go to enjoy some quality, relaxing time with your boyfriend, best friend or family! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Wow vad drömmigt!

    1. Felicia Åkerström

      jaaa, så himla mysigt ställe! :))

      xx