THE REHEARSAL DINNER

Jag känner så mycket kärlek och glädje då jag ser dessa bilder. Detta var alltså under vår rehearsal dinner som vi spenderade tillsammans med vår närmsta familj och vänner. Jag är fortfarande så glad över att så många av våra nära och kära tog sig tiden att komma hela vägen till Frankrike för att fira oss. För er som kanske inte vet så är rehearsal dinner en middag som hålls dagen innan bröllopet, man brukar även gå igenom lite viktiga och praktiska detaljer inför bröllopet och ceremonin. För mig känns dessa dagar nästan som en dröm, lite som en stor dimma. Jag skulle nog kunna hugga av mig ena armen (fingret i alla fall)  för att få uppleva allt detta igen, absolut de bästa dagarna i mitt liv. Jag hade på mig klänning från Self Portrait, skor och väska från Chanel och örhängen från Oscar de la Renta! x

_________

I just feel so much love and happiness when I look at these pictures. This was during our rehearsal dinner, a very special moment that we shared together with our families and closest friends. I’m still so happy and grateful that so many of our friends took time off and came all the way to France to celebrate us. I really enjoyed this time but it all feels like a dream and a big blur. I wish that I could go back and experience these days a thousand times, best time of my life for sure. I wore a dress from Self Portrait, shoes and bag from Chanel and earrings from Oscar de la Renta! xx 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. STUNNING

  1. Felicia Åkerström

   Thanks dear 🙂

   xx

 2. Så vacker!! Din klänning var super elegant 🙂 har läst din blogg sen start och undrar, vad hände med plugget, vad gör du nu?

  Kram

  1. Felicia Åkerström

   Tack så himla mycket!! 🙂
   Jag var tvungen att ta en paus med plugget på grund av att jag blev stressad och sjuk. Nu jobbar jag med min blogg och Instagram men ska försöka ta några kurser på distans så jag kan gå klart min utbildning 🙂
   kram