SATURDAY WISHLIST

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Detta är lördagens wishlist, jag är verkligen sugen på neutrala och jordnära färger just nu. Har verkligen försökt mig på mer färg men jag antar att det inte är något som sker över natten. Min favorit är kanske kavajen, alltså den är magisk. Jag hade gärna matchat tillsammans med jeans, basker och boots, en perfekt höst-look. Det är verkligen farligt för mig att göra dessa collage eftersom jag alltid blir så kär i alla plagg och de slutar med att jag alltid köper något hah. Hur som, hoppas ni haft en fin lördag. Jag bestämde mig för att stanna hemma och ta det lugnt, det behövdes eftersom jag har en händelserik vecka framför mig. Det blir bland annat en resa till San Francisco tillsammans med Biossance, så kull! xx

__________

This is what my wishlist looks like today. I’m definitely into neutral, earthy colors at the moment. I’m trying to like and to wear more color but it’s not going to happen over night. The blazer is so amazing, I fell in love at first sight. I would pair it with denim, boots and beret, perfect look for fall. It’s so dangerous for me to make these kind of posts because I literally end up craving and loving everything that I pick out haha. Anyway, I hope you all had a great Saturday. I decided to stay home and just relax all day, it was something that I really needed. Next week is busy, I’ll be going to San Francisco for a couple of days, so excited! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Vilken härlig wishlist. Känns väldigt Parisienne 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  1. Felicia Åkerström

   åå tack så mycket! Har nog fastnat lite i den franska stilen 🙂

   xx