FOLLOW ME TO THE HAMPTONS

Tänkte att det kunde vara kul att testa på Youtube, så här kommer en video från min lilla Hamptons getaway. De hade vart så kul med lite feedback eftersom detta är något väldigt nytt för mig, alla åsikter är välkomna. Är detta något om ni vill se mer av? xx

_______

I thought that it could be fun to try out Youtube, so here’s my first video. I decided to bring you guys along on my little Hamptons getaway. It would definitely be fun and helpful with some feedback, just anything since this is something very new to me. I hope you all like it and let me know if this is something that you would like to see more of in the future! xx 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Ja mer youtube! Jättekul 😀 Bra jobbat för att vara första gången!! Hade önskat lite mer personligt dock, lite mer generellt snack kanske mellan dig och din vän eller nåt, lite mindre ”posering” liksom 🙂 Undrar även hur du hittade en låt som gick att använda – är det inte royalty/copyright på typ alla låtar? Själv lite sugen att börja med yt nämligen! 😀

  2. Fantastisk bra film, kul att se. Ville se mer från hotell och omgivningar. Bra för att vara första filmen 👍

  3. Kul med video, vill jättegärna se mer! Håller med de andra, kanske lite mer personligt och mer från omgivningarna. Vet att ni bara tog det lugnt den här helgen, men till nästa gång vore det kul. Kanske fler Q&A-videos eller en dag på stan 🙂 Kram

  4. Super mysig film ju! Vill ha fler till julen speciellt snälla!!:)

  5. Vad roligt hoppas du fortsätter med yt! 🙂 måste bara fråga vilken storlek det är på din gucci väska? mini eller small? så fin!