ON A GLOOMY MONDAY

Vad piggar upp en grå måndag? Jo, ett bud från Estée Lauder och paket från Revolve. I budet från Estee Lauder låg det massvis med läppstift från deras Pure Color Envy Collection. Jag har testat dessa tidigare och gillar de verkligen, tycker de är så mjuka på mina torra läppar. Ska bli kul att testa lite och sedan kan jag återkomma med mina favoritfärger! I paketet från Revolve låg så mycket fint som jag valt ut, det blir perfekt att packa med till San Francisco på onsdag!

________

What makes me happy on a gloomy Monday? Delivery from Estée Lauder and a package from Revolve. I received so many new lipsticks from the Pure Color Envy collection. I tried these before and I really like it, it goes on smooth and easy on my dry lips. I’m looking forward to going through these and finding my favorite colors, I’ll keep you guys updated. In the Revolve package was some amazing pieces that I picked out last week, perfect timing for my upcoming San Francisco trip this Wednesday! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Omg! Första paketet! 😱😭😍

    1. Felicia Åkerström

      hahha, vill du ha fler? 🙂

  2. Hej!! Jag och min tjejkompis ska åka till New York över nyår. Dina New York guider är så bra men undrar bara om du har något bra tips på en restaurang till nyår. Vi är nämligen inte 21 så undrade om du hade något bra tips där man ändå kan sitta kvar länge.
    Kram