COZY FOR FALL

Wearing: 
Sweater – Heartloom (here)
Bag – Gucci
Denim Strappy Dress – Maje (here)
Boots – Stuart Weitzman
Beret – Na-kd (here)

Jag passade på att slänga på mig en lite höstig-outfit då vi fick lite kyligare väder (18 grader) haha. Kände mig faktiskt ganska piffig och fin i detta, vilket jag absolut inte alltid lyckas med. Denna klänning kommer från Maje och är verkligen en dröm, finns så många olika sätt att bära den på vilket ni kommer att få se framöver. Jag tycker även att den passar lika bra till vardags som till fest, man kan lätt klä upp den samt ner den. Valde som sagt att matcha med en mysig stickad tröja denna gång, hoppas ni gillar det! Nu ska jag springa iväg och göra mina ögonfransar sen ska jag försöka fota dagens outfit. Sen så blir det hem och packa för fullt eftersom att imorgon så bär det av till San Francisco tillsammans med Biossance, så kul! xx

________

I decided to wear a fall inspired look when we got some cooler weather (18 celsius) hah. I really like this outfit, it’s maybe a bit more ”girly” compared to mo other outfits but I definitely felt pretty. This dress is from Maje and it’s a dream, there are so many different ways an possibilities to wear and style this. I think it works just as well for every day  as it does for more dressed up occasions since you can easily dress it up/down. I paired it with a knitted sweater because of the weather and my mood, I hope you guys like it! Now I’m going to get ready because I have my eyelash appointment and I’m also going to try to shoot my outfit. Later I’m going to pack since I’m going to San Francisco tomorrow together with Biossance, can’t wait! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hej! Kan du inte dela med dig av dina bästa Paris tips? Hade vart så mysigt.

  1. Felicia Åkerström

   Hej Estelle!

   Bra tips, det ska jag absolut göra 🙂

   xx