THE BASICS

1 / 2 / 3  / 4 / 5 / 6 / 7

Just nu så känns det som om att jag dras till den franska stilen, tycker det känns så himla effortlessly snyggt. Jag tänker också att det säkert beror på att jag är så sugen på att åka tillbaka till Frankrike och framförallt Paris! Vi får se om det kanske blir någon resa dit snart, jag hoppas att det blir av. Denna vecka ser väldigt lugn ut, har ett event senare i veckan och några luncher inbokade men that’s it. Ska försöka att fota lite nytt material eftersom jag känner mig fylld med inspiration just nu. Min San Francisco resa var även den helt fantastisk, men mer om det senare! xx

_______

Right now I’m currently obsessed with the French style, I just feel like it’s so effortlessly cool. I also think it might be because I really want to go back to France or Paris, we will see if I will go there some time soon. I really hope so! This week is not that busy, I needed some time to catch up on some work and also relax a little bit. I have one event and a couple of lunches scheduled but that’s it, I’m also going to try to shoot some new material. Anyhow, my San Francisco trip was great but I’ll tell you more about that later! xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *