POLKA DOT JUMPSUIT

  

Wearing:
Jumpsuit – Asos
Jacket – Jcrew
Shoes & Bag – Gucci
Beret – Here

Är så kär i detta prickiga plagg, alltså så magisk! Köpte den i samband med San Francisco resan men tyvärr blev det lite kallare än vad jag hade räknat med.. Jag fick slänga på mig en jacka över men längtar tills jag nästa gång jag kan ha den på mig, men utan jacka förstås. Den är så fin i sig, ser lite vintage ut vilket jag verkligen gillar. Den sitter som en smäck och jag fick så många fina kommentarer vilket man alltid uppskattar. Kommer helt klart att ha på mig denna i LA senare i november, ska försöka få till lite bättre bilder då. Hoppas att allt är fint med er, vi hörs snart!! x

________

I’m so in love with this polka dot jumpsuit! I bought it for my San Francisco trip but it got a little colder than I expected so I had to wear a jacket on top. It obviously looks so much better without a jacket but I just really hate being cold. I got so many compliments for this jumpsuit and a couple of people thought it had a vintage feel which I really like. I will make sure to bring it to LA later in November, style it a bit different and then show you guys some better pics. Anyhow,  I hope you are doing great, talk soon! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. It’s such a cute one!! I love the way that you styled it too.
  xx Jenelle
  http://www.inspiringwit.com

  1. Felicia Åkerström

   Yeah, cute right? 🙂 Thank you so much Jenelle!

   xx

 2. I like this outfit