BREAKFAST WITH GALERIES LAFAYETTE

Shop my hat – Here

Jag började dagen med en frukost tillsammans med Galeries Lafayette och Lido Paris. Jag åt croissants, blev avritad och firade den nya holiday kampanjen ”Spectacular Spectacular”. Vi fick se bilder och även höra en del om den nya kampanjen, det såg verkligen så fantastiskt ut. Inspirationen kommer från karneval och färgerna går i rött, blått och vitt. Enligt mig så är Galeries Lafayette kanske det vackraste varuhuset i världen så jag önskar verkligen att jag kunde vara där och se allt med egna ögon. Hur som, jag försov mig och hade inte riktigt tid att göra mig i ordning, så slängde på mig min nya hatt. Jag gillar den eftersom den sitter så bra och har fina detaljer i guld vilket matchar bra med mina andra accessoarer. Hoppas ni får en rolig och avslappnande helg, talk soon! xx
______

I started my day with breakfast together with Galeries Lafayette and Lido Paris. I ate croissants, got illustrated and celebrated the new holiday campaign called ”Spectacular Spectacular”. Let me just say that it’s such a fun theme and it looked so beautiful, I wish that I would be able to see it all in person. Such a great way to start a Friday morning! I wore a very simple outfit today since I overslept and didn’t really have time to get ready. My new hat is literally perfect, I love the gold details – it goes perfectly with my earrings and other accessories. I hope you guys will have fun and relaxing weekend, talk later! xx 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *