THE CHUNKY KNIT

Wearing:
Sweater – Gina Tricot (here)
Hat –  Gina Tricot (here)
Pants – Brandy Melville
Shoes & Bag – Gucci

Jag har hittat höstens mysigaste stickade tröja, denna är verkligen magisk. Den är lite oversize, så mjuk och härlig! Det känns som jag kommer att bo i denna nu då vädret börjat bli lite kyligare. Jag älskar att klä mig i sköna outfits där ingenting sitter åt eller känns tight haha.. (: Hatten har jag ju redan tipsat om men här ser ni lite bättre bilder. Nu ska jag göra mig i ordning för vi ska faktiskt iväg på bröllop och det ska bli så kul. Det är de första bröllopet som jag går på i New York, kommer uppdatera på stories om ni vill se mer. Hoppas ni får en härlig söndagskväll, hörs snart! x

_______

I found this most cozy knit of the season, this one is so amazing. It’s a bit oversize which I always want for my knits! I think I’m gonna live in this one now when the weather finally started to get a little colder. I also love this outfit because it’s comfortable, I never want to wear anything that’s uncomfortable or fits too tight hah.. (: I already showed you guys this hat, it’s my go to accessory when my outfit needs that little extra. Anyhow, I’m going to start getting ready now, we are going to a wedding and I’m so excited. Its my first wedding here in New York, I’ll keep my stories updated if you want to see more. Have a great Sunday evening, talk soon! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Loving this outfit, the knit looks so cozy and snuggly ! A must for the current season.

    xo.TDVR
    http://www.tenindvr.blogspot.com