L’APPARTEMENT NEW YORK

254 Elizabeth St – Nolita

Jag ville bara dela med mig av en ny favorit här i New York – Sézane. De är en butik som ligger i mitt favoritområde – Nolita. Jag älskar verkligen allt, inredningen, färgerna och deras kläder förstås. Man vill flytta in och aldrig lämna, så fint är det! Jag gillar verkligen den franska stilen och kläderna här är verkligen precis i min smak, effortless chic. Det slutade med att jag ville köpa i princip allt i butiken men fick nöja mig med ett par skor denna gången. Känner jag mig själv rätt så kommer jag att komma tillbaka snart igen! x

_______

I just wanted to share my new favorite gem here in New York – the Sézane store. It’s located in my favorite area – Nolita. I love the interior, the colors and vibe of this place. If you haven’t noticed I’m all about the effortless french style and the clothing here is exactly that.. I browsed around for a while and ended up wanting to buy the whole store but unfortunately my bank account didn’t approve. At least I got myself a pair of shoes and if I know myself right I will probably be back soon for some more shopping! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Linnea S

  Åh var är din fina jeansjacka ifrån? Perfekt svart färg på den 🙂 kram

  1. Felicia Åkerström

   Den kommer från Gina Tricot 🙂 den är så fin!!

   xx

 2. J’adore Sezane! Har besökt L’appartement i Paris och precis som du säger man vill bara flytta in 🙂 <3