POLKA + POLKA

Wearing: 
Sweater – Other stories (here)
Skirt – Gina Tricot (here)
Shoes – Day Birger et Mikkelsen
Bag – Chanel

Hur glad blir man inte då termometern visar 21 grader i November? Jag såg det som ett perfekt tillfälle att inviga min nya kjol från Gina Tricot. Jag har länge letat efter en liknande kjol och blev så glad då jag såg att denna hade kommit in. Nu på hösten då de är lite kallare så kan man till exempel styla tillsammans med stickade tröjor, loafers + strumpor.. Hur snyggt som helst och lite roligare än jeans tycker jag! Det var kul att ha på sig något som sticker ut lite, jag som annars brukar klä mig väldigt enkelt. Vad tycker ni om denna look? x

______

We got 21 degrees celsius the other day so I decided to wear my new skirt from Gina Tricot. I’ve been looking for a similar skirt for such a long time and got so happy when I found this one on the website. It’s so perfect and now during fall it’s easy to style with a knit, loafers and socks or sneakers. It’s such a great look and it’s definitely a bit more fun compared to my regular denim. I decided to pair my skirt with a polka dot sweater and I really liked how it turned out, what do you guys think? Do you like this look? x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej Felicia! Kan du inte berätta hur du fick ditt greencard eller tillstånd för att bo permanent i LA? Hade varit kul med tips!
    🙂