OVERALL LOVE

Wearing:
Corduroy Overall – IFCHIC
Striped Shirt – Here
Bag – Chanel
Shoes – Gucci

Här kommer en look som jag hade på mig i Hamptons men som jag inte visat er än. Overalls är ett plagg som jag verkligen fått upp ögonen för den senaste tiden. Denna i manchester är så himla fin och framförallt skön, känns i princip som att traska runt i pyjamas. Jag tror även att man skulle kunna matcha denna med en finare blus och klackar till lite mer uppklädda tillfällen. Här valde jag dock att matcha med en simpel randig tröja vilket aldrig kan gå fel. Hoppas ni har en fin helg so far, talk soon! xx 

This is a look that I wore in the Hamptons but haven’t posted yet. Overalls are something that I never really been wearing but I definitely feel like I’m into it. This corduroy one is so comfortable and I think it would work juts as well with a cute blouse and heels for more dressy occasions. I paired it with this simple striped top which has a really fun crossed back that you unfortunately can’t really see in these pics. Anyhow, I hope you guys like this look! Talk soon xx 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *