L.A TRAVEL DIARIES

Dinette är en av mina absoluta favoriter och jag försöker alltid att hinna hit då jag är i L.A. Jag älskar deras vibe och maten är så god. Kommer ni hit så måste ni testa våfflan, den är everything, godaste jag ätit. Mina solglasögon är även nya, ni kan hitta de här.

Dinette is one of my favorite places and I always try to stop by when I’m in L.A. I love the vibe and the food is really good. The waffle is the bomb, my favorite waffle ever! My sunnies are new as well, you can find them here

Jag älskar att shoppa i L.A. Denna gången så blev det lite nytt från Ragdoll, de har de absolut skönaste och mjukaste basics, bra T-shirts och sweatshirts. Spenderade som vanligt alldeles för mycket pengar inne på Reformation, de har faktiskt två butiker på Melrose ave. Deras vanliga store plus en vintage butik med mycket fint, lite dyrt dock.

I always shop when I’m in L.A. This time I did some damage at the Ragdoll Store, they have the most comfortable basics, the best t-shirts and sweaters. Another store that I always visit is obviously Reformation, they actually  have two stores on Melrose ave. This is the regular store but they also have a pretty cool vintage store that I love. 

Eftersom vi bodde cirka 2 minuter från Chateau Marmont så var det ju självklart att vi skulle dit. Det är ett mysigt hotel med en härlig vibe som även har en restaurang som vi gillar. Det är ofta ganska lugnt och skönt och vi kunde även ta med oss Penny.

We decided to visit Chateau Marmont since we lived just 2 minutes away. It’s a very cozy hotel with a nice vibe and and a good restaurant. I feel like it’s a bit more relaxed which I like and we were also able to bring Penny for brunch, yay! 

Ett annat ställe som jag verkligen älskar är apartment by the line, jag besöker deras New York kanske en gång i veckan. Deras utbud av väskor, skor och smycken är verkligen dröm men jag önskar att priserna var lite mer affordable. Jag kommer i alla fall komma hit för inspiration då det är dags för oss att inreda vårt framtida LA hem.

Another place that I’m obsessed with is apartment by the line. I go probably once a week in New York and the one in L.A is actually just as good. I love their jewelry, shoe and bag collections but I wish the prices were a bit more affordable hehe. I’m definitely gonna come here for interior inspiration once it’s time for us to decorate our future Los Angeles home. 

Alfred Coffee, ett café som vi alla har sett i våra IG feed tusen gånger men I still love it. Deras matcha är så god och som ni kanske vet så är jag en riktigt matcha lover. Denna gången testade jag även deras croissant, ärligt talat så köpte jag den mest för bildens skull men herrejösses så god den var. Drömmer om denna, skulle kunna äta en om dagen.. minst!

Alfred Coffee, we’ve all seen this place in our IG feed a thousand times but I still love coming here. They have the most delicious matcha and as you might know I’m a match lover for sure. This time I also tried the croissant, let’s be honest I got it for the pictures but it was sooo good. I’m literally craving this croissant all the time now! 

Jag gillar alltid att promenera längs Melrose Avenue eftersom att i princip alla mina favoritställen ligger där. Jag äter gärna på Gracias Madre, tar en kaffe (te för mig) på Verve och dessert på Urth. Man kan verkligen spendera en heldag genom att äta och shoppa sig igenom Melrose ave, rekommenderar! Ni kan hitta mina söta klänning här och mina nya skor här, så kär i dom.

Sen får vi så klart inte glömma bort Venice, en av mina absoluta favoritplatser. Hur som så hann vi inte med att åka dit denna gång.. Så tråkigt, men vet att jag snart kommer tillbaka!! wii

I always enjoy walking on Melrose Avenue because that’s where you find most of my favorite places. I love eating at Gracias Madre, grab a coffee at Verve and dessert at Urth. I feel like you could spend a full day just walking around, eating and shopping your way through Melrose ave. Find my very cute dress here and my new favorite flats here.

I also always love going to Venice, it’s one of my all time favorites. However, there was no time for us to go there during this trip. A little sad but I know I will be back soon!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Äntligen får ni nyheter från dig 😘 och din blogg
    Kan du lägga upp bild på reportaget om
    dig i Elle?

  2. I love your pictures ! Congratulation for thib article 🙂

  3. Älskar verkligen din blogg och din stil!! Ingen kritik mot dig som säkert har fullt upp med annat, men skulle tycka det vara jättekul att få se lite mer innehåll här lite oftare. Jag blir alltid så inspirerad när det dyker upp ett nytt inlägg här! 🙂 Ex skulle det vara kul om du la in outfitinlägg på några fler av de grymma outfits du visar på instagram! Kram <3

  4. Åh men alltså AJ i mitt ”saknar LA”-hjärta. Så fint <3