HOW TO STAY WARM

Other Stories Coat / Reformation Pants / Other Stories Scarf / Celine Bag / Adidas Sneakers 

De senaste veckorna har verkligen vart så kalla här i New York, kylan här är så mycket starkare än någon annan stans jag har vart. Jag tycker alltid att det är så svårt att klä mig då termometern visar minusgrader. Man vill helst bara krypa ner under täcket eller ta på sig sin varmaste tröja, Uggs och en mössa som täcker hela ansiktet. Denna kappa har dock vart en riktigt hjälte i vinter, den är varm, stor och så mysig. Jag älskar kappor som är aningen större eftersom att man enkelt kan få plats med 2-3 lager under. Här har jag en polotröja, en stickadtröja plus en tunn dunjacka under utan några som helst problem. Plus en halsduk på det, man borde även skaffa sig en liten mössa. Några tips? Hoppas ni har haft en fin jul! x

The last couple of weeks has been freezing here in the city, the cold here is way more intense compared to anywhere else I’ve been. I always think it’s kind of tricky to get dressed for this kind weather, most of the times I just want to wear ugly sweaters, Uggs and a hat that covers my whole face. However, this coat from Other Stories has been a real hero, it’s very warm, big and cozy. I love coats that are a bit bigger because I can easily fit 2-3 layers underneath! I’m wearing a polo shirt, a knit and a light down jacket under this coat. I hope you all had a great Christmas and Happy Holidays loves! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Kul att du skriver igen, saknat det å