ANDAZ SCOTTSDALE

Vi spenderade vår jul på Andaz Hotell i Scottsdale. Vi ville komma bort från stadslivet och åkte någonstans där vi bara skulle kunna slappna av. Jag hittade Andaz Scottsdale då jag scrollade i mitt Instagram flöde och blev kär på direkten. Jag älskade öknen, palmerna, bergen och de fina hotellet med mid-century design.

Vi bodde på Andaz i en vecka och hade det verkligen toppen. Jag gillade verkligen att ha min privata bungalow, att bo på stora opersonliga hotell känns inte alls lika charmigt. Min favorit var helt klart det enorma badrummet med en helt fantastisk dusch. Jag fick absolut massor av inspiration på hur jag vill att mitt framtida badrum ska se ut. Det var även viktigt för oss att bo någonstans där vi kunde ta med oss Penny. Här fick hon en egen bädd, matskål och kunde även sitta med oss i restaurangen då vi var iväg och åt.

Tyvärr var det aningen kallt under dagarna då vi var där, så vi fick ingen riktig möjlighet att testa poolområdet. Vi hittade dock på en massor av annat skoj, åkte på hikes och även till Grand Canyon. Jag rekommenderar helt klart att promenera upp på Camelback Mountain, det ligger så nära och är så fantastiskt fint. Har ni lite mer tid så borde ni helt klart ta er till Sedona och även Grand Canyon! x

_______

We spent our Christmas at Andaz in Scottsdale. We wanted to get away from the city and go somewhere where we could relax. I found Andaz Scottsdale while scrolling my Instagram feed and fell in love with the beautiful location and the mid-century design. The hotel is overlooking the Camelback Mountain and I loved the idea of having a private bungalow. 

We stayed at Andaz for one week and had such a wonderful time. The bungalow was really nice, my favorite part was the huge bathroom and with double shower. I definitely got some ideas for how I want my future bathroom to look like. It was also so great to be at a very pet friendly hotel, Penny got her own bed in our room and she joined us in the restaurant during lunch and breakfast. 

Unfortunately, it was a bit cold during our stay so we didn’t get to enjoy the nice pool area. We did a lot of hikes and other smaller trips. I would recommend hiking the Camelback Mountain, it’s so close and very beautiful. We also took a day trip to Sedona and Grand Canyon and if you love shopping you have the fashion mall very close by! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Mycket kul och spännande att läsa om 👍