ALMOST THAT TIME AGAIN


pics – Adam Katz Sinding , W Mag, ELLE, Vogue.

Snart är det dags för Fashion Week igen, det känns inte som om det var så länge sedan senast. Här ser ni ett urval av streetstyle bilder från förra året. Jag tycker nästan att det är de roligaste med fashion week, att få inspiration från alla andra som är där och att sedan ta del av streetstyle bilderna. Nu i vinter så blir det i alla fall Stockholm, Köpenhamn och New York Fashion Week och ni kommer självklart att få följa med. Det jag tycker är svårast är dock att klä sig snyggt och behålla sin stil då de är kallt och man inte har lika många valmöjligheter. Jag ser det som en utmaning och de är ändå något jag tycker är så otroligt kul! Men nu blir det en tripp till Miami för att ladda upp batterierna innan en fullspäckad månad av Fashion Week! x

It’s almost time for Fashion week and I’m very excited. Here is a selection of streetstyle pictures from last year in Stockholm and New York. I think that the streetstyle culture that’s been growing so much these last couple of years is the most fun part. I get so inspired from watching other amazing women looking amazing in their outfits. This winter I’ll be going to Stockholm, Copenhagen and New York and I will make sure to bring you along and keep you guys updated as well. The only tricky part is the weather, it’s definitely challenging to look good and keep your own style when it’s this cold. Oh well, I guess that’s something that I’ll have to figure out asap. First, time to relax and spend some time with hubby in Miami! xx 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Var är den snygga randiga skjortan från?

    1. Felicia Åkerström

      Den kommer från H&M 🙂

  2. Vart är tröjan under kavajen ifrån? Ser perfekt ut!