GABRIELA HEARST NINA BAG

Titta vad min man överraskade mig med då jag kom hem från Stockholm. Har suktat efter denna väska ett tag nu, sedan jag såg den på en av mina stilikoner – Mira Duma. Jag var först lite inne på en i brunt men eftersom jag inte vet hur mycket användning jag får av en väska i brunt så blev det istället navy. Min Chanel väska är även den i navy, vilket jag gillar då de inte känns lika ”hårt” som svart. Denna väska är verkligen så speciell, jag tycker att den är så vacker att kolla på, som ett litet konstverk. Har haft så många ”mainstream” väskor och ville ha något lite mer unikt denna gång. Är så glad att jag har världens bästa man som skämmer bort mig! x

__________

Look what was waiting for me at home, this beautiful Gabriela Hearst bag. I’ve been in love with the Nina bag since I saw it on one of my favorite style icons- Mira Duma. At first I thought I wanted it in a brown cognac color but after thinking it through I decided that I wanted it in navy. My Chanel bag is actually in navy as well, I like that since it doesn’t look as ”harsh” as black does sometimes. This bag is so unique and special, I think it’s beyond beautiful and it makes me happy to just look at it. It’s definitely a piece of art! I’m so happy to have my sweet and thoughtful husband surprising me with the best gifts! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej! Jag älskar din stil och undrar om du skulle kunna ge mig lite stilråd. Jag spontanköpte en jättefin Mulberry Bayswater Satchel väska i brunt på rean men känner nu att jag absolut inte vet hur den ska användas. Har aldrig haft en brun väska förut och som du säger ser jag inte riktigt hur mycket användning jag ska få av den. Dock var den inte jättebilligt så känner att får väl ta och vänja mig vid att ha en brun väska ändå haha. Så snälla kan inte du ge lite bra tips på vad man ska klä sig till en brun väska? Kram!

  2. Så snygg väska 💕