I’M BACK

Halluu darlings!!

Det var ett tag sen jag uppdaterade er här på bloggen och jag måste faktiskt erkänna att jag har saknat det. Det har hänt en hel del den senaste tiden, bland annat så har vi äntligen lyckats flytta till Los Angeles!! Är sååå glad, att hitta ett hus som uppfyllde alla tusen kriterier som vi ville ha var inte det lättaste – det tog oss flera månader men nu känns de verkligen som vi har hittat rätt. Vi bor i ett hus i West Hollywood, läget är perfekt för mig som inte har körkort än. Ni kommer så klart att få höra mer, ser mer och få följa med i min vardag igen. Har ni några önskemål på vad ni vill läsa mer om så är det bara att kommentera. Vi hörs snart, hoppas att ni är lika taggade som mig. Puss!! xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer

 1. Inredning!! Behöver inspo till vårt nya hem och gillar verkligen din stil. Gillar även när du använder mobilbilder i inläggen. Blir härligt personligt på något sätt, så gärna mer sånt. 🙂 Kram

 2. Caroline

  Åhh äntligen! Som jag har längtat.
  Jag skulle gärna vilja se outfitinlägg, lite bilder från ert hus (grattis!!), snapshots från en helt vanlig dag osv. Alltså lite samma saker som du publicerat tidigare. SÅ glad att du bloggar igen nu. Kram

 3. Åh ja äntligen!

 4. Josephine

  Massa massa klädinspo, veckan i bilder, helgen i bilder, mer om området du bor i, ett inlägg om ditt fina hus, hur en vanlig vardag ser ut för dig, ett inlägg om din söta hund, tips på restauranger och barer 😀😀😀

 5. Äntligen

 6. Åh vad kul! Som jag har längtat!! Bara att få följa dig i vardagen, vardagsbilder, outfits, ert nya hem, ditt liv i LA som det är liksom. So excited att du är tillbaka <3

 7. Outfits, inspo i alla dess former!!

 8. Snäääälla kan du inte lägga upp bilder på huset! Gärna med planlösning mm så man förstår hur det ser ut! Hade varit såå kul! Och sen såklart få följa resan hur ni inreder mm:)

  1. Felicia Åkerström

   Hahah jo kanske kan göra det, men inte så mycket att se och inte så fint utan möbler haha 🙂 men det kanske kan vara kul att se hur det utvecklas, hur de såg ut från början till slutresultatet. Får försöka fixa de!!

   xx

 9. Så kul att du är tillbaka, och inläggen är lika härliga och inspirerande som vanligt! Jag vill gärna se mer av huset, även om det inte är helt färdigt än 🙂 Ang Haybordet: Ni kan ju evt köpa bara benen i Sverige, och så hitta en fin bordskiva i USA? Så blir det inte så dyrt.

  1. Felicia Åkerström

   Ååå tack, så roligt att höra! Glad jag blir 🙂

   Jaa, förstår. Ska se vad jag kan göra, inte så mycket att se då vi knappt har några möbler haha!!
   Bra idé, det har jag inte tänkt på. Känns dock som de kan vara svårt att hitta en bordsskiva som jag passar och som jag gillar.. Inte mycket som faller mig i smaken här borta… 🙁

   xx

 10. Where’s your shirt from? It looks so nice and cosy!

 11. Gör en closet tour snälla!!! Eller bara hur du sorterar upp din garderob:) kram!