SUNDAY AT THE FARMERS MARKET

Först och främst vill jag bara säga att jag är så glad över att ni också verkar tycka att det är kul att jag är tillbaka här. Ni har även haft så många bra tips på vad jag kan skriva om här, så nu är jag så taggad och känner att inspirationen flödar!! En tradition som jag har infört då vi flyttat hit är att besöka en Farmers Market varje söndag. Varje område här i Los Angeles har sin egna lilla farmers market, min favorit är Melrose Place. Har dock inte testat så många andra än, men ska se till att utforska lite och sedan kan jag återkomma med en update Jag tror att det blir ett besök till Beverly Hills farmers market nästa söndag!

Vet inte riktigt vad det är som jag älskar så himla mycket, men hela atmosfären är så magisk. Det är så trevligt att strosa runt i solen, köpa lite färska grönsaker, frukter och bär inför veckan. Haha, jag låter  som en mormor men that’s ok. Det som säljs är mest sådant som har odlats i närheten, köpte bland annat jordgubbar från Santa Barbara förra veckan som var helt otroligt goda. 

Jag tyckte att jag lyckades bra med min farmers market look, väldigt bekvämt men kände mig samtidigt piffig och fin. Vad tycker ni? Klänningen kommer från Ganni och jag köpte den på Me And The Met som är en onlinebutik som säljer de bästa skandinaviska modet. Ganni är absolut en av mina favoriter, det har verkligen blivit så stort och känns super trendigt även här i USA. Deras plagg är ju lite dyrare men jag tycker helt klart att de är värt pengarna! Denna typen av klänning kommer ju att fungera varje sommar i typ resten av mitt liv, så klassisk.. Ni hittar klänningen här

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Har nyligen hittat till din blogg och är så nyfiken på ditt liv! Du får gärna berätta mer:) tycker du har coolaste bloggen och uppskattar mkt nu när du uppdaterar mer. + coolaste klädstilen, kram!

  2. Har saknat dig jätte mkt här på bloggen! Välkommen tillbaka, kram:))