NEW IN – NET TOTE BAG

Find it here

Jag har spanat lite på Stauds Moreau bucket bag ett tag men det har inte riktigt känts 100. Första gången jag såg den tyckte jag det såg ut som en kruka i nät haha, men sen har jag börjat gilla den mer och mer. Jag kan verkligen gilla den på andra men jag tror däremot inte att jag skulle köpa den själv. Då jag hittade denna från Sensi Studio så kändes det däremot helt rätt, jag gillar färgerna och storleken är perfekt. Kommer att bli min bästa vän nu i vår och sommar, så härlig är den! Idag matchade jag den tillsammans med jeans men det går absolut lika bra till en klänning. Ja, ni kommer att få se många outfits med denna framöver. Vad tycker ni?  x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. SÅ fin!

    1. Felicia Åkerström

      visst är den!! 🙂