WW 1

classic silk shirt / turtleneck sweater / white trousers / sculptural earrings / silk skirt

Tänkte införa weekly wants här på bloggen, ett koncept där jag en gång i veckan visar plagg som jag är lite extra sugen på. Vad tror ni om det? Denna vecka är jag lite extra kär i en ljus färgskala –  gärna beiga nyanser i olika material. De mixar jag tillsammans med detaljer och smycken i guld. Här över hittar ni klassiska och härliga basplagg som är snygga och enkla att bygga upp en outfit med. Jag blev så sugen på kjolen då jag gjorde detta collage att jag sprang iväg och köpte den, kan vara ett av de finaste plaggen jag äger! Den sitter magiskt och jag har nu tusen ideér på hur jag tänker matcha den, ser fram emot det. Vad tycker ni om dessa plagg och denna färgskala? Har ni någon favorit? xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Yes, perfect post concept for your blog! Thank you so much for this, love everything XXX