GUEST BATH

Hej fina!
Hoppas ni har haft en bra torsdag, jag vaknade och kände mig sjukt trött så kommer nog att ta det ganska lugnt idag. Tänkte visa upp lite bilder från vårt gästbadrum, det är ganska litet men så gulligt. Jag älskar att man kan se palmblad genom fönstret, det känns så LA och härligt! De krävdes inte mycket för att få klart detta rum, en matta samt en liten växt och favorittvålen från Aesop. Mattan är nog min absoluta favorit, så fin är den – skulle kunna tänka mig något i samma stuk till vår soffa/vardagsrum. Hur som, jag är i alla fall nöjd och tycker att de känns bra att åtminstone ha ett rum klart. Nu ligger allt fokus på att försöka få klart resten av huset! Puss xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vilken snygg matta, vart är den från? 😊😍

    1. Felicia Åkerström

      Visst är den, köpte den på cb2 🙂