SCOUT SILVERLAKE

Hej fina ni och glad påsk!! De är inte mycket påskfeeling här tyvärr men var i alla fall iväg och köpte lite svenskt godis på Sockerbit. Idag vill jag tipsa er om nyöppnade Scout som ligger i Silverlake som är ett av mina absoluta favoriter här i LA. Deras koncept är frukost och mat som man enkelt kan ta med sig och äta. Jag gillar däremot att sätta mig och äta vid ett av de tre borden utanför de lilla kaféet. Jag älskar denna typen av ställen där de verkligen tänker på allt, inredningen är så magisk, de finns färska blommor, de har fin design på sina koppar och maten ser minst lika god ut som den smakar. Vi beställde macka med lax och en med Nutella och banan, åh alltså jag drömmer fortfarande om den med Nutella – vilken fullträff! Är man här i LA och har tid över så tycker jag absolut att man ska ta sig till Silverlake, de är så himla mysigt med små butiker, coffeeshops och restauranger. xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *