DOWNTOWN LA

Denim – similar here / Blouse / Bag / Watch 

Hej fina ni! Hoppas att ni alla har haft en härlig påskhelg, här har det som sagt inte vart mycket påskfeeling men har haft en mysig helg i alla fall. Här kommer en outfit från veckan, älskar dessa vita jeans. Jag tycker att de ser så fräscht ut och sen gillar jag att variera med mina vanliga blåa, ett måste inför våren och sommaren. Mina kommer som sagt från Rachel Comey men jag länkade ett par som ser i princip likadana ut men till ett bättre pris! Blusen är så härlig och kommer att användas flitigt, kommer att få följa med på vår summer vacay som vi precis bokat. Vi hade lite svårt att bestämma oss för vart vi ville så blir typ tre olika ställen i Europa, kan ni gissa? xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Josephine

    Mykonos, Amalfikusten och kanske någon stans i Frankrike🙂

    1. Felicia Åkerström

      Ja, nästan rätt – de blir Italien och Frankrike i alla fall 🙂