THE DAY OFF

Find my sweater – here

Hej, hoppas ni har en härlig tisdag so far! Så här ser gärna en ledig dag ut för mig om jag får bestämma. H och jag åkte iväg till Laguna Beach i söndags, det tar cirka 1-2 timmar från LA beroende på trafiken. Vi åt lunch på Zinc vilket var så lugnt och mysigt, drack en enorm matcha latte och pratade sommarplaner. Vi promenerade ner till stranden eftersom Penny typ aldrig vart på en strand förut. Vi sprang tillsammans tills vi blev trötta och hon fick sand i ögonen. Det är galet hur mycket man kan älska en sån liten så mycket! Mot eftermiddagen mötte vi upp några vänner som också har en frenchie, det är mycket tack vare dom som jag kunde övertala H att skaffa vår egen. Det är så kul att han var så svårövertalad men nu är han som besatt, så gulligt! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *