WW2

long sleeve blouse / net bag / straight fit trousers / straw hat / light washed denim / venezia scarf / leather sandals

Här kommer mina weekly wants, det blev mycket neutrala toner även denna vecka. Vill verkligen ha blusen och hatten, de hade vart så perfekt till vår resa i sommar. Håller ni inte med att det är så snyggt att klä sig i dessa färger på semester då man blivit lite brunbränd? Jag tycker det, så fräscht och härligt! Som jag har sagt tidigare är det ju faktiskt livsfarligt att göra denna typ av inlägg, då det alltid slutar upp med att jag klickar hem hälften av plaggen haha! Jag kommer nog att ha inom sin tid klickat hem scarfen, sandalerna, blusen och hatten. Vad tycker ni, har ni någon favorit? xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hej! Älskar bloggen. Tänkte på en sak dock i relation till detta inlägg, ”WW2” kopplas ofta till andra världskriget så tänker att du kanske ska byta namn på dessa inlägg, blir lite konstigt! Annars heja dig!

  1. Felicia Åkerström

   Hej,

   Tack så jättemycket!

   Ja, fast jag tror att de flesta förstår att i detta sammanhang står WW för Weekly Wants och inte andra världskriget 🙂

   kram