THE WEDDING – TABLE SETTINGS

Jag tänkte att det var dags att visa lite bilder från bröllopet. Jag har otroligt många fina bilder som jag vill dela med mig av. Eftersom att det börjar närma sig bröllopssäsong igen så känns det ju faktiskt detta ganska så aktuellt just nu. Då jag kollar på dessa bilder känns de väldigt overkligt, nästan som om jag kollar på någons Pinterest bilder. Det här är ju däremot bilder från vårt bröllop, fortfarande svårt att förstå haha!!

Bordsdukningen och allt blev verkligen precis som vi ville ha det. Steve från Sinclair and Moore som är ett kreativt geni och wedding planner förstod precis vår vision och skapade en dröm. Jag gav honom en idé om hur jag ville ha det, vilka färger jag ville ha, och några inspirations bilder. Sen så gav jag honom ganska fria händer men vi förde en dialog och bollade ideér hela tiden. Allting från blomsterarrangemang till bordsdukar och menyer blev bättre än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Kan definitivt säga att jag åt mitt livs bästa middag här, det är en sådan sjuk känsla att få ha i princip alla människor man älskar samlade på ett och samma ställe. De låg så mycket kärlek och glädje i luften denna kväll, så fint.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. verkligen fint! ser ut som ett sågbröllop. skulle vara kul att höra vad ni hade för budget? har verkligen noll koll på vad ett sånt här bröllop skulle kosta men adr varit intressant att veta eftersom jag planerar att gifta mig nästa sommar så måste snart börja planera!