THE NEW LOVE

Ni har nog sett denna skönhet på min Instagram nu men tänkte at jag kunde visa er lite close-ups. Det började med att jag blev kär i Gabrielle Hobo bag i slutet av förra året och letade lite smått efter den då jag var i Europa. Den var däremot inte lätt att få tag på, så jag la det lite åt sidan.

I början av detta året så började jag se mer och mer av Gabrielle backpack och visste direkt att det skulle bli mitt nästa köp. Jag ville så klart springa iväg och köpa den på direkten men eftersom att den kostar en slant så fick det vänta lite. Förra veckan var vi på Rodeo Drive och jag smet in i Chanel butiken och frågade om väskan som jag ville ha. De gick inte direkt som planerat, utan fick höra att den var slutsåld i hela USA. Av en slump så gick jag förbi en annan Chanel butik några dagar senare och där visade det sig att de hade exakt den väskan som jag ville ha fast i storlek mindre, gissa hur glad jag blev? Eftersom jag gillar små väskor så passade denna storlek mig så mycket bättre. Det var nästan för bra för att vara sant så kände att jag helt enkelt var tvungen att köpa den. Sagt och gjort, nu är jag en lycklig ägare till denna magiska väska – en riktigt klassiker som kommer att få hänga med i många år framöver! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Så snygg 👍👍