MY SHOPBOP LOOK

Jumpsuit / Denim Jacket / Shoes / Bag / Sunglasses 

Här kommer min look från gårdagens event tillsammans med Shopbop. Alltså, denna location var en dröm – de hade hyrt ett helt magiskt beach house i Malibu. Vi åt lunch och hade det så härligt, är verkligen glad att jag får möjligheten att jobba tillsammans med Shopbop! Min look var chic men samtidigt så comfy, när jag klär mig kommer bekvämlighet alltid först. Jag säger fet nej till för höga klackar, för tighta jeans, för korta klänningar osv! Dessa skor är så bekväma, jag kan enkelt gå med dom en hel dag utan problem, även så fina med ett par jeans. Anyhow, stort tack till Shopbop för att ni är grymma och bjöd in till en fantastisk dag. Btw, vi såg även ASAP Rocky promenera förbi på stranden, försökte smygfota liten men har nog ingen framtida karriär som paparazzi.. xx

________

Here’s the look that I wore for the Shopbop lunch in Malibu. I had the best day, the location was such a dream – a big beach house on the water. The look that I picked out was very chic yet comfortable. Comfort is always number one when I get dressed, which might sound kind of boring. I would never wear too high heels, tight uncomfortable jeans, a dress that’s too short,  I’m all about comfort! I was very happy with my look, which doesn’t happen very often. The shoes was easy to wear and walk in, the jumpsuit looked great and my jacket kept me warm when it got a little breezy. This bag is also a new fave, I wasn’t the only one wearing a bag from Cult Gaia, so many girls was wearing different ones which was so fun to see! Anyway, hope you guys like my look – talk later! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *