THE SURFRIDER MALIBU

Spenderade min födelsedag i Malibu tillsammans med min fina man. Som vanligt då jag är på resande fot så var vädret kanske inte de bästa men vi hade det så mysigt ändå. Förut hade de dåliga vädret påverkat mig men eftersom i princip varje dag här bjuder på sol så gör det faktiskt inte så mycket. Vi tog det mest lugnt, hängde på deras magiska rooftop, drack te och pratade om livet. Hela hotellet är verkligen magiskt, inredningen är verkligen precis i min smak – så fint! H överraskad även mig med så fina presenter, en väska och ett par skor som jag har sneglat lite på. Jag trodde inte att han hade snappat up det, men han hade tydligen fullkoll. Bästa födelsedagen, nu ser jag fram mot livet som 25åring! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *