WHAT I WORE IN MALIBU

Need Supply Sweater (similar here)  / Reformation Dress / Simon Miller Bag /

Hade planerat att ha denna Reformation klänning på mig men eftersom vädret blev kallare än väntat så fick jag dra över en lite tjockare tröja. De funkade minst lika bra, klänningen blev i princip som en kjol och så matchade jag med mina Vans för att bryta av det gulliga lite.

I planned on wearing this Reformation dress but since the weather got colder than expected I had to put a sweater on top. It worked out, the dress kind of looked like a skirt and I paired it with my Vans to make it look less girly. 

C/MEO Jumpsuit / Chanel Shoes / Simon Miller Bag 

Till middagen så hade jag på mig denna fina jumpsuit. Frågan är om man någonsin kommer att tröttna på detta mönster? Jag tror inte det. Jag ville så klart inviga mina två nya födelsedagspresenter, de fina Chanel skorna och Simon Miller väskan.

For our dinner I wore this cute jumpsuit. I wonder if I’m ever going to get tired of the checkered print? I don’t think so. I obviously wanted to wear my new bday gifts, the chanel sling back shoes and the Simon Miller bag! 

Reformation Pants / Very old Zara Shirt (similar here) / Chanel Shoes / Shopbop Straw Bag

Denna look hade jag på mig sista dagen, det var inte alls något jag hade planerat men fick helt enkelt på grund av vädret slänga ihop något. De bästa knepet då det är svårt att veta vad man ska ha på sig är bara att gå tillbaka till det absolut enklaste, de brukar bli ganska bra då. Matchade tillsammans med en stråväska för lite mer casual/beachy vibes! x

For our last day I wore this. Something that wasn’t planned at all but since the weather was colder I just had to create something that wasn’t too cold. I always just go back to basic when I don’t know what to wear, don’t think too much or make things too complicated. I paired the look with a straw bag to bring out some more causal/beachy vibes! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Älskar din stil, alltid lika snyggt klädd! Blir alltid så inspirerad av din blogg, vill att du bloggar mer 🙂 Speciellt outfits och dina collage.

 2. Håller med, du är en av mina absoluta favorit bloggar. Hade uppskattat jättemycket om du började blogga mera och postade fler outfits. Din stil är fantastisk!

 3. Kan du inte ha en frågestund snart?

 4. Sån inspirerande och självsäker stil du har 🙂
  Jag är på jakt efter den superfina beiga kavajen du bär på instagram. Jag kan dock inte hitta den på H&M som det ser ut som att den är ifrån via dina taggar. Vet du om den fortfarande finns online/butik?
  Kram!

 5. Madeleine

  Åh! Är inne dagligen och hoppas på en update, vart tar du vägen med dina magiska outfits? Kram

 6. Jag vill inte skriva en elak kommentar så hoppas du inte tar illa upp nu. Men hur i helvete kan du inte ens lägga upp något på dina sociala medier om Therese när det idag är 9 år sedan ni förlorade henne? En dag som vi alla i Sverige inte kommer glömma och att liksom hylla Therese en gång per år tycker jag man ska göra så fin som hon var. Din blogg blev ju så stor främst pga att du kände henne. Skäms du inte ens lite!?

 7. Felicia! jag som att du älskade den där acne blazern, hittade precis en i fr 36 på vestiairerecollective :https://www.vestiairecollective.com/women-clothing/jackets/acne-studios/beige-linen-acne-studios-jacket-5811755.shtml

 8. Har du slutat blogga? 🙁