48h in Berlin

Spenderade 48 timmar i Berlin tillsammans med 2NDDAY och Kopenhagen Fur. Vi var ett härligt gäng tjejer som checkade in på fantastiskt fina Soho House. Under förmiddagen så fotades vi i superfina jackor som 2NDDay har gjort i samarbete med Kopenhagen Fur, ni ska få se resultatet senare. Framåt kvällen blev det bubbel på takterassen innan vi åkte vidare och för middag på en kinesisk fusion restaurang. Dagen efter utforskade vi Berlin, shoppade och umgicks innan det var dags att checka ut och bege sig hemåt igen. Hade det verkligen så roligt och ett plus att få åka tillsammans med så fina och härliga tjejer. Tack 2NDDAY och Kopenhagen Fur för en toppen resa! x

Spent 48h in Berlin together with 2NDDAY and Kopenhagen Fur. We were a group of girls who checked in at the beautiful Soho House. First we got ready for a shoot that we did for a new collection of jackets that 2NDDAY created together with Kopenhagen Fur, I’ll show you guys the result later. We celebrated with some bubbles on the rooftop and got ready for dinner that we ate at a Chinese fusion restaurant. Next day we decided to explore Berlin, we did some shopping, visited some great vintage stores and just walked around. Such a fun time with some really amazing girls, big thanks to 2NDDAY and Kopenhagen Fur for the best trip! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Victoria

    Vilket hotell bodde ni på? Ser mysigt ut! 🙂

    1. Felicia Åkerström

      Vi bodde på Soho House 🙂