ON MY WRIST

In paid partnership with Triwa 

Jag är så nöjd med min nya klocka från mitt svenska favorit klockmärke – Triwa. Den är aningen mindre jämfört med mina andra Triwa klockor vilket passar mig bra då större klockor kan se ganska ”mycket” ut på mina små handleder. Jag gillar att den är väldigt simpel och klassisk då den gör sig bra till alla mina outfits. Jag är ju inte en person som gillar att bära mycket accessoarer och smycken men jag gillar absolut hur stilrent det ser ut med en klocka som denna. Den kommer i flera olika kombinationer och färger, ni kan se mer här.

I recently found a new watch from my favorite Swedish watch brand Triwa. It’s a bit smaller compared to my other Triwa watches which I really like since I have quite small wrists. It’s very simple and minimalistic and goes so well with my everyday looks. I’m not a fan of wearing a lot of accessories but I do really like how clean it looks with a good watch like this one. It does come in a lot of different styles and colors, find it here

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Alltså wow vilken snygg jacka! Vart har du köpt den? 😊

    1. Felicia Åkerström

      Kommer från IRO 🙂

  2. Hej Felicia! Jag älskar din blogg och har följt den länge! Du är en av de bloggarna som inspirerat mig till att öppna en egen blogg som jag gjorde nyligen! Hade varit kul att få lite bloggtips hur man blir så bra som dig och så vore de kul om du kikade på min blogg om du får tid! Ha en fin kväll!!

  3. Vad använder du för produkter till ditt hår, och har du någon speciell hårrutin? För ditt hår ser alltid så sjukt fräscht ut! Älskar din blogg och din stil, blev såå glad när jag såg att du hade uppdaterat igen 🙂