BEST OF COPENHAGEN

Har så mycket kärlek för denna stad. Köpenhamn har verkligen de bästa inredningsbutikerna, de mysigaste caféerna samt den godaste maten. Marie och jag lyckades hitta en lucka i våra scheman och bestämde oss för att mötas upp i Köpenhamn. Då M bor i Hamburg och jag var i Stockholm så var det i princip halvvägs för oss. Vi blandade dagarna med jobb och nöje, besökte alla våra favoritställen, åt god mat och promenerade runt. Så lyxigt, perfekt liten och enkel resa från Stockholm!

Här är några av mina favoritställen som jag alltid bockar av listan då jag besöker Köpenhamn – Atelier September, Hay Store, Sanders, Apollo Bar, &Tradition, Sonny, Mads Noorgard, Illums Bolighus, Birger Christensen.

________

I got so much love for this city. Copenhagen does definitely have the best interior stores, the cutest cafés and the most delicious food. Marie and I went for 3 days to spend time together and get some work done. Since Marie lives in Hamburg and I was in Stockholm, Copenhagen ended up being the perfect city for us to meet, halfway. We enjoyed all of our favorite places, spent hours talking and walked around, exploring the city. 

Here are some of my favorite spots – Atelier September, Hay Store, Sanders, Apollo Bar, &Tradition, Sonny, Mads Norgaard, Illums Bolighus, Birger Christensen. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

  1. Varför är du inte i USA något i höst? 🙂

  2. SÅ fin stad! Att man (jag) inte är där oftare alltså.. :O

  3. Hej! Har du flyttat tillbaka till Stockholm? 😊

  4. Heej! Jag ganska nyligen hittat din blogg, och försöker verkligen komma ihåg att gå in med jämna mellanrum för att se om det dykt upp något nytt, men det glöms så lätt bort när du uppdaterar så sällan!

    Älskar verkligen din stil, den är så spot on, och du matchar outfits som ingen annan! Och alla vackra ställen du lägger upp bilder ifrån är såå inspirerande! Och som om det inte var nog så verkar du vara en himla skön person också! Så hoppas verkligen att det kommer lite mer posts från dig för skulle hemskt gärna följa din vardag (Och dina outfits! haha)! Du är den perfekta inspirationen i vintermörkret! Tack för alla sidor som jag scrollat mig igenom i arkivet, så jäkla härlig blogg!

  5. Saknar dig på bloggen! Går in varje dag för att se om det kommit något nytt 😉

  6. Dina kappor är magiskt fina.

  7. Asså kappan!